ÇAKMAKLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Alanyaspor Yönetim Kurulu, Alanya Emniyet Müdürlüü'ne atanan Haşim Çakmaklı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Müdür Çakmaklı, "Süper Lig'e yükselen Alanyaspor hepimizi gururlandırdı" dedi.

ÇAKMAKLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Alanyaspor 2'nci Başkanı Kamil Köseoğlu, asbaşkan Dilaver Çekiç, başkan yardımcıları Nurettin Uludağ, Enver Vural, Mehmet Uslu, Erdal Akgün, yönetim kurulu üyeleri Atila Günkaya, Eray Erdem, Murat Kayacan, Muharrem Göçmenoğulları, Mehmet Güler ve genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü'nden Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Haşim Çakmaklı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun yurtdışında olmasından dolayı katılamadığı ziyarette konuşan 2'nci Başkan Kamil Köseoğlu, daha önce de Alanya'da görev yapan Çakmaklı'yı tekrar Alanya'da gördükleri için mutlu olduklarını söyledi. 

banner111
'EL ELE VERECEĞİZ'

Alanya Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alanyasporlu yöneticilere teşekkür etti. 2002-2008 yılları arasında da Alanya'da görev yaptığını söyleyen Müdür Çakmaklı, "Kaderimizde tekrar Alanya'da görev yapmakta varmış. Bu güzel şehre tekrar görev için döndüğümden dolayı son derece mutluyum. Amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Alanya'mıza daha güzel bir gelecek oluşturabilmek için el ele vererek çalışacağız. Alanyaspor takımını da Süper Lig'e yükseldiği için kutluyorum. Bölgemize Süper Lig sevincini yaşattılar. İnşallah daha iyi başarılar elde edeceklerdir" dedi. 

Turuncu yeşilli yöneticiler ziyaretin anısına Çakmaklı’ya üzerinde ismi yazan 10 numaralı Alanyaspor forması hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2016, 15:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83