Campos: Alanya beni çok etkiledi

Djalma Campos: "Alanya güzel bir şehir. İlk gördüğümde çok etkilendim. İnsanlar çok cana yakın. Kulüp de şehrin kalitesiyle doğru orantılı. Futbol adına tüm imkanlar mevcut."

Campos: Alanya beni çok etkiledi
Aytemiz Alanyaspor'un yeni transferlerinden Djalma Campos, öncelikli hedeflerinin ligde güvenli bir yerde bulunmak ve ardından yeni hedefler belirlemek olduğunu söyledi. 

Türkiye’nin kendisi için özel bir ülke olduğunu belirten Campos, "Türkiye'yi çok seviyorum. Burada Avrupa'dan farklı ancak benim sevdiğim ve beğendiğim bir kültür var. O yüzden Türkiye’de oynamaktan zevk alıyorum" dedi. 

Türk futbolunun seviyesinin her geçen gün yükseldiğini dile getiren Campos, "Bunu da Türkiye'de yer alan futbolcuların isimlerinden anlayabiliyoruz. Güzel bir lig ve burada oynamaktan zevk alıyorum. Öncelikle ligde güvenli bir yerde olmak istiyoruz. Daha sonra yeni hedefler belirleyeceğiz. Henüz stadımızı görmedim ancak taraftarlarımızın içerideki ilk maçta bize inanılmaz destek vereceğinden eminim" diye konuştu. 

Alanya'yı ilk gördüğünde çok etkilendiğini kaydeden Campos, "Güzel bir şehir. İnsanlar çok cana yakın. Bu da beni çok etkiledi. Kulüp de şehrin kalitesiyle doğru orantılı. Futbol adına tüm imkanlar mevcut" dedi. 

Erzurum'da çok iyi çalıştıklarını vurgulayan Campos şunları söyledi: "Türkiye'nin bu bölgesinde bu kadar gelişmiş tesislerin olabileceğini beklemiyordum. Açıkçası bu beni olumlu anlamda şaşırttı. Çok güzel imkanlar var. Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal ise kişilik olarak çok doğru ve net bir insan. Bu da sevdiğim bir özellik. Onunla geçmişte çok güzel işler başardık. İyi sezonlar geçirdik. Zaten hocalığını da tartışmaya gerek yok." 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018, 17:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83