ÇAVUŞOĞLU'NDAN TARAFTARA ÇAĞRI VAR

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk 2'nin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız” dedi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN TARAFTARA ÇAĞRI VAR

 Başkan Çavuşoğlu, Süper Lig yarışında kritik bir döneme girdiklerini ve cumartesi günü oynanacak Göztepe maçının kolay olmayacağını söyledi. Ligin sonuna gelindiğini ve kritik bir noktada olduklarını belirten Çavuşoğlu, “ Süper Lig'e çıkma mücadelesinde ilk 2'nin içerisindeyiz. Ortada 2 maç ve 6 puan var. Göztepe ile çok önemli bir maça çıkacağız. Kolay bir maç olmayacak. Her maçta olduğu gibi işimizi yapacağız. Bu maç da kazanmak için oynayacağız” dedi.

banner111
Göztepe maçında camia olarak kenetlenmeleri gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, “Stadı doldurmalıyız. Passolig kartı olmayanlar 5 dakikalarını ayırarak çıkarabilirler. Bu takım Alanya’nın takımıdır ve herkesin sahip çıkması gerekiyor. Taraftarlarımız Vartaş Elazığspor maçında tribünlerin büyük bir bölümünü doldurdu. Onları o maçta mutlu edemedik ancak bundan sonraki süreçte mutlu etmek için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Takıma ve teknik heyetimize güvendiklerini kaydeden Çavuşoğlu şöyle dedi: 

“Şampiyon olmak için sahada her türlü mücadeleyi sergileyeceğiz. Öncelikle Göztepe maçını atlatmamız gerekiyor. Hepimiz çok heyecanlıyız. Heyecanın olmaması zaten normal değil. Takımın inancından kimsenin tereddüdü olmasın. Son haftalar her zaman zor geçer ancak futbolcularımız kendilerine yakışanı yapacaklar.”

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 20:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83