Çavuşoğlu ödül törenine geldi

Antalya Belek’te düzenlenen European Tour Turkish Airlines Open 2016 Golf Şampiyonası'nın Türkiye ayağını Danimarkalı sporcu Thorbjorn Olesen kazandı

Çavuşoğlu ödül törenine geldi

 European Tour Turkish Airlines Open 2016 Golf Şampiyonası'nın Türkiye ayağı sona erdi. Şampiyonası'nın Türkiye ayağını Danimarkalı sporcu Thorbjorn Olesen eksi 20 vuruşla kazandı. 

banner111
Profesyonel Golfçüler Birliği (PGA) Avrupa Turu'nun final serisi ayaklarından olan ve Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Turkish Airlines Open 2016" sona erdi. Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Regnum Carya Golf Resort Otel'in sahalarında gerçekleştirilen turnuvanın final gününe Danimarkalı Thorbjorn Olesen lider olarak başladı. Gün boyu başarılı atışlarını devam ettiren Olesen, turnuvayı da eksi 20 vuruşla ilk sırada tamamlarken, ikincilik mücadelesi büyük heyecana sahne oldu. İngiliz David Horsey, Çinli Haotong Li ve Avusturyalı Bernd Wiesberger arasında sürekli el değiştiren ikinciliği, eksi 17'şer vuruşla tamamlayan Horsey ve Li paylaştı.
Turnuvanın ardından düzenlenen ödül törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdürrahim Boynukalın, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, THY Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldı.
Turnuvanın şampiyonu Olesen'e ödülünü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdürrahim Boynukalın verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83