Çavuşoğlu sert konuştu

4-1 kaybedilen Fenerbahçe maçının ardından sessizliğini bozan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu "Verilmeyen iki net penaltımız var. Mete Kalkavan bu saatten sonra hakemlik falan yapmasın" diyerek sert açıklamalarda bulundu.

Çavuşoğlu sert konuştu
Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, hakem Mete Kalkavan'ın skandal kararlar vererek sonuca etki ettiği mücadelede  4-1'lik farklı bir yenilgi almıştı. 10. dakikada 1-0 geriye düşüp ilk yarının son dakikalarında eşitliği yakalayan turuncu yeşilliler, uzatma dakikalarında yediği golle soyunma odasına 2-1 geride girmiş, maç sonunda da 4-1 mağlup olmuştu. 

Şimdi ise deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan turuncu yeşilli oyuncular, Fenerbahçe maçının ertesi günü kulüp tesislerinde yenileme antrenmanı yaptı. Fenerbahçe maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular düz koşu yaparken, diğer oyuncular da düz koşunun ardından pas çalışması yaptı. Dünü ise izinli geçiren Aytemiz Alanyasporlu futbolcular, Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.  

'HAKEMLİĞİ BIRAKSIN'   

Fenerbahçe maçının ardından ilk kez konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, hakem Mete Kalkavan'a sert eleştirilerde bulundu. Mete Kalkavan'ın hakemliği bırakması gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, telefonla bağlandığı bir televizyon programında "Oynadığımız maçta verilmeyen iki tane net penaltı var. Bu verilen kararların maçın kaderini etkilediğini düşünüyorum. Mete Kalkavan bu saatten sonra hakemlik falan yapmasın. Zaten hakemlik yapabildiği de yok. Verilen haksız kararları daha önce futbol oynamış, futboldan anlayan kişiler veya kulüp başkanları görebiliyor. Ancak bazı yorumcuları görüyorum TRT’de, beni geçen sezon arayıp, takımın başına geçmek isteyip, geçemeyenler, çıkmış Alanyaspor’u eleştirip, kötülüyorlar. Bunlar Türkiye’de bu yüzden iş bulamıyorlar. Ben açık sözlü biriyim, her şeyi söylerim" ifadelerini kullandı.  

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2017, 14:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83