Çavuşoğlu sezonu değerlendirdi

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu sezonu değerlendirdi

Çavuşoğlu sezonu değerlendirdi
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla birayara gelerek 2017-2018 sezonunu değerlendirdi. Sezon öncesi takımın 45-50 arasında puan toplamayı umut ettiğini ancak ligi önceki sezon olduğu gibi 40 puanla tamamladıklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Hakem hatalarının da lige damga vurduğunu dile getiren Başkan Çavuşoğlu, "Hakem hataları açısından kötü bir sezon geçirdik. Hakemler bu hataları bilerek yapmadılar ancak evimizde oynadığımız Galatasaray maçında yardımcı hakemin aleyhimize yaptığı hata, benim gibi tüm spor kamuoyunun kafasında soru işareti yarattı" dedi. 

Bu sezon bazı şanssızlıklar yaşamalarına rağmen Süper Lig'de ilk sezonda olduğu gibi yine 40 puan tamamladıklarını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, "Geçen sezon bitime 4 hafta kala rahatlamıştık. Bu sezon bitime bir hafta kala ligde kalmayı garantiledik. Neticesinde ligi aynı puanla bitirdik. Bizim için şanssızlıklar da oldu. Vagner Love'un ayrılmasından sonra görev yapan oyuncularımız çok iyi bir duruş sergiledi ve onun eksikliğini çok fazla hissetmedik. Hikmet hocanın da hakkını yememeliyiz. Çok iyi bir kamp dönemiyle takımı hazır hale getirdi. Mesut hocamızın da gelmesiyle takımın moral ve motivasyonu yükseldi. Yönetim olarak çalışan hocalarımızın her zaman arkasında durduk. Hiçbir teknik direktörümüzde sorunlu ve problemli ayrılmadık. Acısıyla tatlısıyla bir sezonu bitirdik" diye konuştu. 
Sezon içerisinde 'Alanyaspor kümeye gidiyor' diye insafsız eleştiriler aldıklarını ifade eden Başkan Çavuşoğlu şöyle dedi: "Şehir olarak bütünleştik ancak şehir yönetimi olarak birlikteliği sağlayamadık. Sivas deplasmanında kümede kaldık, Türkiye'den ve yurt dışından birçok kişi aradı ve tebrik etti ancak şehri yöneten insanların hiçbirisi bizi arayıp tebrik etmedi. Burada önemli bir vurgu var. Bundan kim ne çıkarmak isterse çıkarsın. Lafımı hiçbir zaman esirgemedim. Doğru bildiklerimi her zaman söylerim. Maalesef yönetimsel anlamda Alanyaspor'a sahip çıkılmıyor. Sadece bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun sahip çıkmasıyla bu iş yürümez. O zaten elinden geleni her zaman yapıyor. Ona minnettarız. Bu takımın bu noktaya gelmesinde en büyük etken kendisidir."
Taraftarlara verdikleri destek için teşekkür eden Başkan Çavuşoğlu, "Onlar başımızın tacıdır. Takımımıza çok büyük destek verdiler. Saha olaylarını da bitirdiler. Takımımız oynadığı futbolla herkesin beğenisini ve sempatisini kazandı. Bu da bizim için çok önemli. Yönetim olarak zor günler yaşamamıza rağmen başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kendim için sitem etmiyorum. Şehrin kulübüne sahip çıkılmadığı anlarda sitem ediyorum. Spor yöneticiliği zor bir iştir. İşin içine girenler çok iyi bilir. Her şeye rağmen bir sezonu mutlu bir şekilde bitirmiş olduk. Bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzde bir kongre süreci var. 29 Mayıs'ta kongremizi tamamladıktan sonra zorlu bir çalışma dönemi bizi bekliyor. Bize destek veren Alanya basınına da teşekkür ediyorum" dedi. 
Bir gazetecinin 'Yeni sezonda teknik direktör Mesut Bakkal ile yola devam edilecek mi?' şeklindeki sorusu üzerine Başkan Çavuşoğlu, "Hocamızla tatile giderken vedalaştık. Kendisi 1 hafta 10 gün tatil yapacak. O bizden, biz de ondan memnunuz. Konuyu önce yönetim kurulumuzla görüşeceğiz. Önümüzdeki günlerde de hocamızla masaya oturacağız." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 20:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83