Çekirdek yemek isteyen Kızılalan'a çıksın

Aytemiz Alanyaspor'un taraftar gruplarından Yörükler maça gelip tezahürat yapmayan grup üyelerini tespit ettiklerini söylediler.

Çekirdek yemek isteyen Kızılalan'a çıksın
Aytemiz Alanyaspor'un etkili taraftar gruplarından Yörükler yeni sezonun ilk karşılaşması olan Kasımpaşa önünde Aytemiz Alanyaspor'a büyük destek olmuşlardı. Kale arkası taraftar gruplarından olan YÖrükler kulüpten aldıkları kombinlerin bazılarının iptal edileceğini açıkladılar. Maça gelerek tezahürat yapmayan taraftarların tespit edildiğini açıklayan Yörükler Grubu'ndan şu açıklama yapıldı:

"Yörükler Taraftar Grubu ile kombine alıp sağda solda çekirdek yiyen arkadaşlar tespit çalışmaları devam ediyor. Karabük maçında sizleri aramızda göremezsek size en başta dedigimiz gibi gereken yapılacaktır. Kombineleriniz iptal edilecektir. Çünkü bizim amacımız kişilere ucuz kombine almaları için yardımcı olmak değil, Alanyasporun menfatleridir. Sonra kimse arayıp vay ben maça giremedim vay benim kombinem niye iptal edildi olmasın. Çekirdek yemek isteyenler Kızılalan'a çıkabilirler. Saygılarımızla.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83