CEZAEVİNDE KUPA HEYECANI

Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda, koğuşlar arasında düzenlenen "8.Geleneksel Atatürk Kupası Futbol Turnuvası" final maçı coşku ve heyecanla gerçekleşti.

CEZAEVİNDE KUPA HEYECANI

 "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları çerçevesinde düzenlenen,  Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in de katıldığı "8. Geleneksel Atatürk Kupası Futbol Turnuvası"nda  51 takım mücadele etti. Yaklaşık 2 ay süren turnuvada finale maçı C-13 ile E-2 koğuşları arasında çekişmeli bir müsabakaya sahne oldu. Mahkûmların tezahüratları arasında gerçekleşen final maçında penaltılarla birinciliği E-2 koğuşu kazandı. Düzenlenen turnuva çerçevesinde voleybol ve çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye girenler ile birlikte satranç ustaları da ödüllerini aldılar.

banner111
FİNAL MAÇI GÖZ DOLDURDU

25'şer dakikadan iki devre oynanan final maçını, E-2 koğuşu penaltılarla 4-3 kazandı. Final maçında yaşanan çekişmeli atmosfer, izleyici ve oyunculara coşkulu anlar yaşatırken, oyuncuların sergiledikleri performans ve oyun göz doldurdu.

BAŞSAVCI TAŞKIN “AMACIMIZ HÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA ADAPTE ETMEK”

Turnuva sonunda bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, "Burada mahkûmlarımız yalnız cezalarını çekmiyor. Buradan çıktıktan sonra sivil topluma adapte olmak için çeşitli kurs ve el sanatları öğreniyorlar. Bu tür sosyal aktivitelere destek veren başta Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere Kamu Kurum Müdürleri ve herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

ŞAMPİYONUN ÖDÜLÜ KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN 

51 takımın kıyasıya mücadele ettiği "8. Geleneksel Atatürk Kupası Futbol Turnuvası" final maçı sonunda yapılan kupa töreninde; Birinci olan E-2 koğuşunun kupa ve madalyasını Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven verdi. İkinci olan C-13 koğuşunun kupasını Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın verdi. Ayrıca voleybol müsabakasında dereceye giren takımın ödülünü Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak verirken, satranç şampiyonlarına ödülü 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Erkan Özkaya verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83