CLK AKDENİZ'DEN ALANYASPOR'A DESTEK

PTT 1. Liginde mücadele eden ve ligin son haftasına 60 puanla ikinci olarak giren Alanyaspor'u, Süper Lig yolunda CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş. yalnız bırakmadı.

CLK AKDENİZ'DEN ALANYASPOR'A DESTEK

 2014-2015 ve 2015-2016 sezonunda Alanyaspor'a sponsor olan ve formasında  logosu bulunan CLK Akdeniz Elektrik, takıma destek amacıyla düzenlenen "Şampiyonluk Piyangosu" biletlerinden alarak kulübe desteğini sürdürdü.

banner111
CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış Alanya İlçe Müdürü Niyazi İnce, biletleri Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu'ndan aldı. Kulübe destek olmak amacıyla belli bir oranda alınan biletleri kurum bünyesinde çalışan personele dağıtacaklarını söyleyen Niyazi İnce, "Alanyaspor'a Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz ve kulübün süper lige çıkacağına yürekten inanıyoruz" dedi. 

Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Paşaoğlu da CLK Akdeniz'e desteklerinden ötürü teşekkür etti. CLK'nın iki sezondur Alanyaspor'a sponsor olduğunu belirten Paşaoğlu, kendilerine destek olanları mahcup etmemek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. 
Alanyaspor Kulübü, Milli Piyango İdaresi ve Alanya Kaymakamlığı'nın izniyle düzenlediği Şampiyonluk Piyangosu'nun çekilişi 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. 






Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 15:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83