Çocuk ve gençlerin yeni gözdesi Muay Thai

Alanya Belediyespor Kulübü’nün 16 spor branşından biri olan savunma sporu Muay Thai’ye olan ilgi her geçen gün artıyor. Muay Thai kursu alanında uzman antrenör Esin Aslan tarafından uygulamalı ve teknik yöntemlerle veriliyor.

Çocuk ve gençlerin yeni gözdesi Muay Thai
Muay Thai branşında lisanslı -lisanssız 300 sporcunun eğitim aldığı Atatürk Spor Salonu’nda 5 yaşından başlayıp 48 yaşına kadar 3 ayrı yaş kategorisinde, haftanın 6 günü eğitimler devam ediyor. Yaz kurslarına katılan 90 çocuk, genç ve yetişkinlerin kurs saatleri ve günleri şöyle:

5-12 yaş aralığı Pazartesi, Çarşamba, Cuma Saat 18.00 ile 17.30 arası
12 ile 15 yaş aralığı Pazartesi, Çarşamba, Cuma Saat 19.30 ile 21.00 arası
16 yaş ile 48 yaş aralığı Salı, Perşembe, Cumartesi Saat 20.00 ile 21.40

ERKEN: MUAY THAİ ÇAĞIN SPORU OLDU
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, çağın savunma sporlarından biri olan Muay Thai’ye gün geçtikçe artan ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Yaz spor okulları arasında yer alan Muay Thai spor dalımızda her yaştan çocuk, genç ve yetişkin kulübümüz tarafından eğitim alıyor. Diğer branşlarımıza olan ilgi de oldukça yüksek. Çocuk ve gençlerin spora olan ilgileri bizleri son derece memnun ediyor.” dedi. 

Erken, velilere çağrıda bulunarak çocuklarını mutlaka yatkın oldukları bir spor branşına kayıt yaptırmalarını tavsiye etti. Erken, “Bizim asli görevlerimizden biri de çocuklarımıza, gençlerimize iyi eğitim imkanının yanında bilinçli spor yapmalarına olanak sağlayacak ortamlar hazırlamaktır. Savunma sanatlarında önemli bir yere sahip olan Muay Thai sporu son zamanlarda oldukça ivme kazanarak ailelerin ve çocukların en çok tercih ettiği spor dalı haline geldi. Kurslarımız kış aylarında da devam ediyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 13:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83