Cumhuriyet Kupası’na yoğun ilgi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvasında gençler sporla buluştu.

Cumhuriyet Kupası’na yoğun ilgi

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 93’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kupası Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi. Akdeniz Üniversitesi BESYO basketbol sahasında gerçekleştirilen turnuva saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

banner111
Turnuvaya yoğun ilgi
Bayan ve erkek sporcuların katıldığı turnuvada minikler, küçükler, yıldızlar olmak üzere 3 ayrı kategoride müsabakalar yapıldı. Geçen yıl 60 takımın ve 200 sporcunun katıldığı turnuvada bu yıl 84 takım ve yaklaşık 300 sporcu ter döktü. Kıyasıya mücadeleye sahne olan turnuvaya veliler de yoğun ilgi gösterdi. 3’er kişiden oluşan 84 takımın büyük mücadelesine sahne olan turnuvada heyecan doruktaydı.

Öğrenciler bisiklet kazandı
Müsabakaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Mutlu tarafından verildi. Mutlu tüm sporculara ve izleyici olarak gelen tüm sporseverlere, Antalya Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür etti. Ödül töreninin ardından kura çekimiyle 5 adet bisiklet öğrencilere dağıtıldı. Bisiklet kazanan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okundu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2016, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83