DEV MAÇ İÇİN BİLETLER SATIŞTA

Alanyaspor Passolig ve E-biletten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, 29 Ekim Perşembe günü saat 18.00'da oynanacak Alanyaspor – 1461 Trabzon maçının bilet satışlarının başladığını söyledi.

DEV MAÇ İÇİN BİLETLER SATIŞTA
Maç bileti satışlarının Alanyaspor Kulübü Passolig Satış Ofisi'nde maç saatine kadar devam edeceğini belirten Ünsal, "Ayrıca maç biletlerimiz www.passo.com.tr adresinden de alınabilir. Oba Stadı'nda bilet satışımız 29 Ekim Perşembe günü 09.00’da başlayıp, gün boyu devam edecek. Bilet fiyatlarımız kale arkaları 10 TL, maraton tribün 20 TL ve VIP3 tribünü 50 TL olarak satışa çıkmıştır. Bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı takımımıza destek vermek için Oba Stadı'na bekliyoruz" dedi.

KART SÜRESİNE DİKKAT

Kartlarının kullanım süresi biten taraftarların kartlarını satış ofisinden kontrol ettirip vize işlemi yaptırmaları gerektiğini dile getiren Ünsal, "Önceki maçlara girip kartının kullanım süresi yeni biten taraftarlarımız maça giriş yapamayacak. Stat girişlerinde sorun yaşamamak adına kartlarını vize yaptırmayan taraftarlarımız vize işlemlerini yaptırmalıdır" diye konuştu.

MAÇ GÜNÜ KART BASILACAK

Taraftarların gecen yılki passolig kartlarını kullanmaya devam edebileceğine dikkati çeken Ünsal şöyle dedi: "Passolig kartlarımız üzerinde yazan son kullanım tarihine kadar geçerlidir. Taraftarlarımızın kartlarını yenilemek için Alanyaspor Kulübü Passolig Satış Ofisi'ne gelerek kartlarına 16 TL yatırmaları gerekiyor. Kulübümüzde maç gününe kadar passolig kart basımı yapılacak. Oba Stadı'nda ise passolig kart basımı yapılmayacak"

MARATON SEYİRCİSİNE BLOKE

Ünsal, Samsunspor maçında maraton tribüne giriş yapan seyircilerin kartlarının ise çirkin ve kötü tezahüratta bulundukları için bloke edildiğini, bu seyircilerimizin 1461 Trabzon maçına giriş yapamayacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83