"Alanya bizim göz bebeğimiz"

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Avrupa Hokey Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet proğramında yer alan ve 11 – 14 Ocak 2018 Tarihleri arasında yapılacak olan Eurohockey Indoor Championship II (M) müsabakaları Alanya’da yapılacak.

"Alanya bizim göz bebeğimiz"
Şampiyona’ya ülkemiz ile birlikte, İngiltere, Hollanda, İtalya, Portekiz, İsveç, Ukrayna ve Hırvatistan Ülke A Milli takım sporcularının katılacağını belirten Federasyon Başkanı Sadık Karakan, "Oldukça önemli bu olan bu organizasyonu, kusursuz bir şekilde yapıp, gerek Alanya’mızın gerek ise ülkemizin tanıtımına katkı sağlamış olacağız diye konuşan Karakan, turizm sezonunun kapalı olduğu bu tarihlerde, Alanya’daki otel ve esnafımıza da bir nebze katkı sağlamış olacağız." dedi.

"Hokeyin kalbi Alanya’da atacak çünkü, Şampiyonaya İngiltere, Hollanda, İtalya gibi, Olimpiyatlarda final oynayan ülkeler katılıyor. Bu mühim organizasyonu federasyon olarak talep etmiştik ancak, son zamanlarda, ülkemiz ile ilgili yurtdışında yaratılan veya yaratılmaya çalışılan mesnetsiz algılardan dolayı, bu önemli şampiyonanın ülkemize verilmesi düşünülmüyordu." diyen Karakan, "Bu süreçte, Spor Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzün, şampiyonanın özellikle Alanya’da yapılması hususundaki girişimleri sayesinde organizasyon kesinleşmiş oldu. Bundan dolayı Spor Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüze, hususen teşekkür ederim" dedi.

Federasyon Başkanı Karakan, "Alanya bizim göz bebeğimiz, orada kendimizi evimizde gibi rahat hissediyoruz, Alanya’daki ; gerek yerel yöneticilerimiz, gerek sivil toplum örgütleri, gerek Spor İlçe Müdürlüğümüz gerek ise siyasi büyüklerimiz uyum içerisinde Alanya’ya hizmet ediyorlar, güzel spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyorlar. Bu kadar güzellikleri bünyesinde barındıran Alanya’ya karşı bizlerde sorumluluk duyuyoruz. Alanya söz konusu olduğunda Spor Genel Müdürlüğümüzden de destek görüyoruz çünkü Alanya her şeyin en iyisini hakediyor." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83