Diyadin iddialı! Alanya'da turu geçeceğiz

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında, Süper Lig temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'u 4-2 mağlup eden TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor'da teknik direktör Metin Diyadin, "Alanya'ya tur atlamak için gideceğiz." dedi.

Diyadin iddialı! Alanya'da turu geçeceğiz
Diyadin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısına rotasyonlu kadro ile çıktıklarını söyledi. Evlerinde oynamalarından dolayı maça önde basma arzusuyla başladıklarını belirten Diyadin, şöyle konuştu: "İlk 30 dakikada bunu çok iyi yaptık. 3-0 da öne geçtik. Biraz tecrübe eksikliğinin yanı sıra 4'üncü, 5'inci gole gitme arzusundayken kalemizde goller gördük. İkinci yarı daha dengeli, biraz daha topa sahip olarak oyun oynadık. Neticede 4-2'lik bir galibiyet aldık. Alanya'ya ikinci maça tur atlamak için gideceğiz." Susiç: "Büyük takımlara karşı bile 20. dakikada 3-0 geriye düşmemeniz lazım" Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susiç ise maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getirdi. Bu maçın rövanşının da olduğunu vurgulayan Susiç, "Bu maçta uzun zamandır oynamayanları oynattık. Tek maç olsaydı elimizdeki en iyi kadroyu sahaya sürerdim. Sakat oyuncularımız vardı." ifadelerini kullandı. 

Susic, ligde Kayserispor ile oynayacakları maçın öneminden dolayı da bazı oyuncuları oynatmak istemediğini aktardı. İkinci maçta turu geçmelerini sağlayacak sonucu almak için mücadele edeceklerini anlatan Susiç, şunları kaydetti: "Akın Çorap Giresunspor'u öncelikle iyi oyunu ve haklı galibiyetinden dolayı kutluyorum. Sahaya sürdüğüm oyunculardan daha iyi oyun bekliyordum. Büyük takımlara karşı bile 20. dakikada 3-0 geriye düşmemeniz lazım. Şansımıza ikinci maç var. Zor olacak ama bakacağız." 

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83