Emre Akbaba FB ve GS'yi birbirine düşürdü

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, ultrAslan'ın Emre Akbaba transferi konusunda Fenerbahçe yönetimi ve Başkan Ali Koç hakkında sert sözlerine yanıt verdi.

Emre Akbaba FB ve GS'yi birbirine düşürdü
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Emre Akbaba yarışı taraftar grupları arasında büyük bir gerginliğe yol açtı. ultrAslan'ın Fenerbahçe yönetimi ve Ali Koç hakkındaki sert açıklamalarına Genç Fenerbahçeliler taraftar grubundan yanıt geldi. 

Bugün yaşanan bir transfer gelişmesi neticesinde, başkanımız Sayın Ali Koç'a yöneltilen ağır ithamları şiddetle kınıyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda da, gerek Galatasaray'ın ilgilendiği bir futbolcunun Fenerbahçemiz'e transfer olmasına defalarca şahit olduk. Transfer yapmak da bir yarıştır ve futbolun güzleliği, oluşturduğu rekabet ortamında sakladır. 
Bahsi geçen futbolcunun transfer durumunu ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz fakat büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarları olarak, başkanımız Sayın Ali Koç'un, çabalanan algı operasyonlarına kurban edilmesine izin vermeyeceğiz. 

Dil uzamatadan, önce bir değil bin kez düşünmeniz gereken Fenerbahçe Başkanlık makamına yaptığınız, saygıdan yoksun sevgiden mahrum açıklamalarınızla samimiyetsiz sucuk partilerinizle sizi baş başa bırakıyoruz. 

Başkanımızın da dediği gibi "Topunuz gelin." 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83