Emre Akbaba transferinde son gelişmeler! Galatasaray ve Fenerbahçe...

Aytemiz Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba için Galatasaray ve Fenerbahçe amansız bir yarışa girdi. Fenerbahçe'nin teklifini kabul eden Aytemiz Alanyaspor yönetimi, Galatasaray'a transfer olmak isteyen Emre Akbaba'nın kararını beklemeye başladı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba'nın zorla Fenerbahçe'ye gönderilmek istendiğini öne sürdü

Emre Akbaba transferinde son gelişmeler! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Spor Toto Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor ile geçtiğimiz sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba için Galatasaray’dan sonra ve Fenerbahçe de devreye girdi. İlk olarak Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ile temasa geçti. İki takım arasındaki pazarlıklar sürerken, bu kez Fenerbahçe de Alanyaspor ile temasa geçti. Galatasaray’dan daha iyi bir teklif sunan Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor yönetimi ile büyük ölçüde anlaştı. Emre Akbaba’nın Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray’a gitmek istemesi üzerine Aytemiz Alanyaspor yönetimi, 25 yaşındaki futbolcunun kararını beklemeye başladı.

ALBAYRAK’TAN TEPKİ

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba’nın transfer sürecinde yaşananları anlattı.

Galatasaray Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında konuşan Abdurrahim Albayrak “Biz Emre Akbaba transferi için yaklaşık iki aydır çalışıyoruz. Aytemiz Alanyaspor yönetimi, Emre Akbaba için 7 milyon euro istedi. Biz ise en fazla 3 milyon euro verebileceğimizi söyledik. Bir sene sonra sözleşmesi bitecek bir oyuncuya bu kadar para veremeyeceğimizi kendilerine ilettik. Ne yazık ki anlaşamadık” dedi.

Fenerbahçe’nin Emre Akbaba transferinde devreye girmesi ile ilgili de konuşan Abdurrahim Albayrak, şunları söyledi:

“Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir kez daha Türk Telekom Stadı’nda görüştük. Kendisi teklifimizi düşüneceğini söyledi. O akşam 18:00’de Alanya’ya gideceğini söyledi. Ben aracımla gönderme teklifinde bulundum. Uçakla gideceğini söyleyip kabul etmedi. O gün o saatte Alanya’ya uçak olmadığını öğrendik. Fenerbahçe devreye girmiş. Hasan Çavuşoğlu, aynı zamanda Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı… Emre Akbaba Galatasaraylı olduğunu söylüyor. Galatasaray’a gelmek istiyor. Eğer bir futbolcu bana Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçe’ye gitmek istediğini söylese ben o futbolcuyu almam. Aytemiz Alanyaspor yönetimi Emre Akbaba’yı Fenerbahçe’ye gitmesi için zorluyor.”

TRANSFERİN PERDE ARKASI

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile sürekli görüşme halinde olduğu öğrenildi. Aytemiz Alanyaspor cephesi, Emre Akbaba için istediği bonservis bedelini belirleyip, Galatasaray’a 15 gün süre vermiş, söz konusu süre iki gün önce dolmuştu. Bu gelişmenin ardından Emre Akbaba’nın menajerinin Fenerbahçe yönetimine Galatasaray ile anlaşmaya varılamadığını söyleyerek “Siz transferi düşünür müsünüz?” mesajı gönderdiği bildirildi. Bunun üzerine Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ve Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy Aytemiz Alanyaspor ile temasa geçti.

Aytemiz Alanyaspor yönetimi ile anlaşan Fenerbahçe, Emre Akbaba ile görüşmeye başladı. Karşı bir teklifte bulunan Galatasaray yönetiminin ise bu sırada Emre Akbaba’ya “İmza atmaması” yönünde telkinde bulunduğu belirtiliyor. Transferin sonuçlanması için Emre Akbaba’nın son tercihi bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2018, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83