ENGELLİLERE İNDİRİM PROTOKOLÜ

Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Derneği ile Özel Muratpaşa Tıp merkezi arasında engellilerin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanması amacı ile protokol imzalandı.

ENGELLİLERE İNDİRİM PROTOKOLÜ

 Protokol Özel Muratpaşa Tıp merkezi Halkla İlişkiler müdürü Serpil Seçkin ile Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Derneği başkan yardımcısı Yalçın Küçük arasında engelleri kaldırmak amacı ile imzalandı. Engellilerin her daim başlarının tacı olduğunu söyleyen Serpil Seçkin, “Her zaman engelli vatandaşlarımızın iyi şartlarda ve indirimli sağlık hizmeti almalarından yanayız. Bugün imzaladığımız protokol ile bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun. Yapılan bu şekildeki anlaşmalar ile engellilerimizin evden çıkması konusunda da önemli bir adım atılmış olduğuna inanıyorum. Onlara en iyi şekilde hizmet vereceğizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

banner111
Engel Tanımayanlar Spor Kulübü Derneği başkan yardımcısı Yalçın Küçük ise “Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere bizler engel tanımıyoruz. Engelleri ortadan kaldırmak adına çalışmalar yapıyor ve projeler hazırlıyoruz. Bugün de yine engelli kardeşlerimiz için önemli bir protokole imza attık. Engelli kardeşlerimiz zaman zaman çeşitli sağlık sorunları yaşayabiliyor. Bazı engellilerimizin sağlık güvencesi de bulunmuyor. Attığımız imza ile hem sigorta güvencesi olan hem de herhangi bir sosyal güvencesi olmayan engelli kardeşlerimizin indirimli bir şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanmasını sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.




Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83