Erken’den Alanya taraftarına çağrı

Alanya Belediyespor 1. Lig Erkekler Voleybol Takımı’nın bu haftaki rakibi 30.100 puanla grup ikincisi olan ve hiç yenilgisi bulunmayan Bursa Büyükşehir Belediyespor.

Erken’den Alanya taraftarına çağrı

Cumartesi günü temsilcimiz Alanya Belediyespor’un oynayacağı kritik Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi bir açıklama yapan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, tüm taraftarları Cumartesi Günü Saat 15.00’de  75. Yıl Spor Salonu’nda görmek istediklerini söyledi. 
“Taraftarlarımızdan Beşiktaş maçında olduğu gibi tribünleri doldurmalarını ve takımımıza sahip çıkmalarını istiyorum “diyen Erken, “Ciddi bir maça çıkıyoruz. Oyuncularımızın moral motivasyonu çok yüksek. Bunu oyuna da yansıtacaklarını düşünüyorum. Maça da çok iyi hazırlandılar. Ancak desteğe ihtiyaçları var. Taraftarımızın bunu yapacağına da inanıyorum. Bu maç Alanya Belediyespor’un galip gelmesi için taraftarın destek vereceği bir müsabaka. Bursa güçlü bir takım. Ancak biz kendi oyunumuza bakıp pozitif bir sonuç almayı hedefliyoruz. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koyacaklar ama taraftarımızda yerini alırsa bu coşku takımımıza iyi şekilde yansır. Takımımıza başarılar diliyorum. ” dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83