Ersun Yanal Alanyapor'lu yıldızı istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor'un golcü oyuncusu Vagner Love'ın transferi için yönetimden istekte bulundu.

Ersun Yanal Alanyapor'lu yıldızı istedi
Trabzonspor'un başarılı teknik adamı Ersun Yanal, yönetimle Alanyasporlu Vagner Love ile ilgili görüşmelerde bulundu.

"TAM ARADIĞIMIZ FORVET"

Tecrübeli hocanın, yönetimle yaptığı görüşmede "Bize 50. yılda direkt katkı verecek oyuncular lazım. Vagner Love'un kalitesi ortada, ligi de tanıyor. Gelmek istiyorsa kaçırmayalım. Tam aradığımız forvet" dediği öğrenildi.

3 İSİMLE DAHA GELİŞMELER KAYDEDİLDİ

50. yıla denk gelen önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen  Trabzonspor, transfer çalışmalarını da buna göre yapıyor.  Serdar Taşçı'yı imzaya bırakan, Zoran Tosic ve N'Diaye konusunda ciddi mesafe alan Bordo-Mavililer, forvette ise tercihini kraldan yana kullanacak.

"VAGNER LOVE'IN KALİTESİ ORTADA"

Bordo-mavili ekip, Alanyaspor ile geride bıraktığımız sezon 23 gol atan Vagner Love için ciddi şekilde çalışma yürütüyor. Oyuncuya senelik 2 milyon Euro, kulübüne de 3 milyon Euro teklif etmeye hazırlanan  Trabzonspor'da, teknik direktör  Ersun Yanal da 32 yaşındaki yıldız santrforla ilgili olumlu görüş belirtti. Yönetimle görüşen  Karadeniz ekibinin tecrübeli hocası, "Bize 50. yılda direkt katkı verecek oyuncular lazım. Vagner Love'un kalitesi ortada. Ligi de tanıyor. Bu önemli bir avantaj. Başka alternatiflerimiz de var ama ligi tanıması daha az risk demek" dedi.

EMRE AKBABA'DA LİSTEDE

Bitirici özelliği ön planda olan bir forvete ihtiyaç duyduklarını belirten Yanal'ın, "Eğer gelmek istiyorsa kaçırmayalım. Tam aradığımız golcü" ifadelerini kullandığı öğrenilirken, önümüzdeki günler bir hayli hareketli geçecek. Vagner Love'un yanı sıra  Trabzonspor'un  Alanya'dan istediği bir diğer oyuncu da genç 10 numara Emre Akbaba.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83