ESKRİM'İN KALBİ ALANYA'DA ATACAK

Alanya Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü, birçok sportif faaliyetleriyle binlerce sporcuyu Alanya’da ağırlamaya devam ediyor.

ESKRİM'İN KALBİ ALANYA'DA ATACAK

 Türkiye Eskrim Federasyonu yıllık Faaliyet programında yer alan "23 Nisan Uluslararası Çocuk Kupası Müsabakaları" Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü desteği ile 19-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Alanya'da yapılacak.

banner111
SPORCU REKORU KIRILACAK 

Bu sene Alanya'da 8. si düzenlenecek olan müsabakalara rekor sporcu katılımı sağlandı. Federasyon yetkililerinden aldığımız resmi müsabaka akreditasyonuna göre 1348 yerli ve yabancı sporcu 6 gün boyunca madalya hedefinde maç yapacak. Bu müsabakalar, yaş grupları itibari ile Türkiye de düzenlenen en geniş uluslararası müsabaka olup, bir çok Avrupa, Asya ve Afrika ülkesinden sporcular katılacak. Müsabakalar bay ve bayan kategorilerinde Epe Flore ve Kılıç branşlarında yapılacak. Müsabakada 45 eskrim hakemi görev alacak olup, idareci antrenör ve sporcu aileleri ile birlikte Alanya'da yaklaşık 2000 civarında eskrim sever buluşacak.

ALANYA’YI ALANYA ESKRİM KULÜBÜ VE AKDENİZ ESKRİM KULÜBÜ TEMSİL EDECEK

İlçemiz de faaliyet gösteren iki eskrim kulübümüz Alanya Eskrim Kulübü ve Akdeniz Eskrim Kulübü toplamda 27 bay ve bayan sporcu ile ilçemizi epe branşında temsil edecek. Geçen sene yapılan müsabakalarda Alanyalı eskrimcilerden Zeynep Uzuner bayanlar epe branşında Şampiyon olmuş ve Berke Karabulut da erkekler epe branşında yine şampiyon olarak ilçemiz adına büyük bir başarıya imza atmışlardı.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 09:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83