Eskrimcilerin kampı Alanya’daydı

Alanyaspor Eskrim Şubesi düzenlediği Gelişim Kampı’yla genç sporcuları bir araya getirdi.

Eskrimcilerin kampı Alanya’daydı

Alanyaspor Eskrim Şubesi tarafından 3 günlük ‘Alanya Eskrim Gelişim Kampı' düzenlendi.  8-10 Şubat tarihleri arasında Alanyaspor Eskrim Salonu'nda gerçekleştirilen kampa 55 sporcu katıldı. Antrenör Yiğit Akdeniz, Murtaza Berkan Anıl, Duygu Dönmez, Leyla Azizova ve Yıldırım Karakartal gözetiminde yapılan kampta sporcular dayanıklılık, sürat, teknik ve taktik antrenmanlarının yanı sıra ferdi ve takım maçları yaptı.

Son gün yapılan 3'erli takım müsabakalarının ardından tamamlanan kampta, sporculara Alanyaspor Eskrim Şubesi tarafından katılım belgesi verildi. Sporcular belgelerini ise eskrim antrenörlerinden aldı.

banner111

Alanyaspor Eskrim Şubesi Koordinatörü Kerim Kılınç, bu tür kampları uluslararası düzeyde yapmayı planladıklarını söyledi. Gelişim kampının oldukça yararlı geçtiğini belirten Kılınç, "Bizlere her zaman büyük destek olan ve böyle güzel bir çalışma ortamını sağlayan başkanımız sayın Hasan Çavuşoğlu başta olmak üzere tüm yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Alanya ulaşım, konaklama ve iklim olarak her spor branşında kamplara ev sahipliği yapabilecek bir bölgedir. Yurt içi eskrim kulüplerinin haricinde yurt dışından da eskrim kulüpleri ile görüşüyoruz ve bu tür kampları ilerleyen zamanda uluslararası olarak yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83