'Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz'

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Şu anda bizim tek düşüncemiz ve derdimiz Alanyaspor'un başarısıdır. Bizim için küçük veya büyük takım ayrımı yok. Biz her takımdan puan almak için, her takımı yenmek için sahaya çıkacağız" dedi.

'Fenerbahçe'den puan almak istiyoruz'

 Aytemiz Alanyaspor Kulübü Hasan Çavuşoğlu, pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçının hem takım için, hem de kendisi için büyük önem taşıdığını söyledi. Tek düşüncelerinin kulübün başarısı olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Benim için de önemli bir maç olacak. Fenerbahçe'den puan almamız, bizim için çok daha anlamlı olur. Tabi ki her şeyden önce Alanyasporumuz bizim için daha önemli. Şu anda bizim tek düşüncemiz ve derdimiz Alanyaspor'un başarısıdır. Bizim için küçük veya büyük takım ayrımı yok. Biz her takımdan puan almak için, her takımı yenmek için sahaya çıkacağız" dedi. 

banner111
AYİTE GERİ DÖNECEK

Fenerbahçe'nin gücünün farkında olduklarını ve takımın bu bilinçle hazırlandığını belirten Çavuşoğlu, "Tabi ki rakip Fenerbahçe olunca daha iyi çalışmak ve ciddi hazırlanmak gerekiyor. Takımımızdaki sakatlıklar da büyük ölçüde geçti sayılır. Ayite de bu maçla geri dönecek. İyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. İstanbul'dan puan veya puanlarla dönmek için takımımızın elinden geleni yapacağından eminim. Önümüzdeki süreçte moral ve motivasyon açısından daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83