Fenerbahçeliler'in yeni yönetimi iş başı yaptı

Alanya Fenerbahçeliler Derneği Enver Vural başkanlığında toplandı.

Fenerbahçeliler'in yeni yönetimi iş başı yaptı
Alanya Fenerbahçeliler Derneği  Enver Vural başkanlığında toplandı. Yeni yönetim dün akşam Alanya’da bulunan Keyfi Ala Restaurant da yeni almış olduğu kararları masaya yatırdı. Dernek yönetimi ortak karar olarak, "Alanya’da bu günden itibaren Fenerbahçeyi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dediler. 
Dernek Başkanı Enver Vural ilk konuşan isimdi. Vural, "Bugüne kadar derneğimize hizmet etmiş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. Benim başkanlığım ve yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarım ile birlikte görev süremiz boyunca Fenerbahçe Spor Kulubünün yararına faaliyetlerde bulunacağız. Hiçbir şahsi menfaat ve çıkar ilişkisi gözetmeden dürüstlük, şeffaflık ilkeleri içinde hizmet vereceğiz. Bugünden itibaren artık Alanya’da Fenerbahçemizi en iyi şekilde temsil etmek için genç ve dinamik ekibimizle beraber hızlı bir şekilde çalışmalara başlıyoruz. Bugüne kadar eksik kaldığımız konular için taraftarımızdan özür dileriz. Artık ekibimiz güzel organizasyonlar ile Fenerbahçemize yakışan davranışlarıyla tüm taraftarlarımızın yanında olacaktır. İsteğimiz taraftarlarımızın bize bu süreçte destek olmalarıdır." dedi.

Yönetim Kurulunun diğer üyeleri ise şu şekilde açıklama yaptılar:

Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Serhat Coşkun

"Bugüne kadar Alanya'da çok çalıştık, çok emek verdik ama hep bir yanımız eksik kaldı. O yanımız Fenerbahçe sevdalıları artık Alanya'da bulunan Fenerbahçelilerin kabuğundan cıkıp yanımızda olmasını istiyoruz. Biz ekip olarak hazırız. Bizde bu aşk, inanç olduğu müddetçe Alanya’da her türlü başarıyı hep beraber yakalayacağımızdan hiç şüphem yok. Güzel günler ve güneşli günler bizleri ve Alanya’da Fenerbahçelileri bekliyor inşallh. Her zaman hep destek, tam destek. Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacaktır."

Başkan Yardımcısı Muammer Kodal

"Bu genç dinamik ekibin içinde olmaktan çok mutluyum. Hepimiz el ele verip Fenerbahçe'yi Alanya'da en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Başkan Yardımcısı ve Dernek Yasal işler Sorumlusu Kenan Ersoy

"Bu kadar güzel ve genç ekiple yola çıkmak beni çok mutlu etti. Artık Alanya'da kimse Fenerbahçe hakkında olumsuz düsüncelere kapılmasın. Bugünden itibaren herşey daha güzel ve başarılı olacak. Ekibimiz  çalışmalarına tüm hızıyla bugunden itibaren başlamıştır. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek isteriz ve Alanya'daki bütün Fenerbahçeli kardeşlerimizi derneğimize bekleriz."

Denetleme Kurulu Üyesi Hasan Düşünceli 

"Allah utandırmasın biz taşın altına elimizi değil bütün vücudumuzu koymaya hazırız. Ne gerekiyorsa hiç bir çıkar gözetmeksizin ve beklemeksizin tüm gücümüzle göreve hazırız. Yeni yönetimimizle aşk ile her türlü problemi çözüp yapıcı birlik ve beraberlik içinde Alanya'daki Fenerbahçeliler ile bir vücut olacağız. Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır." 

Muhasebe ve Mali İşler sorumlusu Şenol Kurt 

"Alanya'da bugüne kadar bu kadar yapılmamış bütün faaliyetleri en güzel şekilde yapacağız. Ekibimiz genç ve dinamik, inşallah artık her şey daha güzel ve başarılı olacak. Bizim bu yolda yanımızda olmasına ihtiyacımız olan Fenerbahçe sevdalılarına şimdiden canı yürekten teşekkürler ederiz. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz."

Basın Sorumlusu Selman Arıkan

"Artık ailecek hep beraber olacağımız güzel bir düzen hazırlamak en büyük isteğimiz. İnşallah hep beraber daha güzel günler göreceğiz. Bugünden itibaren bütün Fenerbahçe sevdalılarını yanımızda görmek en büyük isteğimiz."

Yönetim Kurulu Muhasip - İsmail Cecem 

"Fenerbahçe sevdalılarını Alanya'da güzel organizasyonlar bekliyor. İnşallah en kısa sürede ilk organizasyonumuz ile hep beraber olacağız. Artık Alanya'da Fenerbahçe sevgisi gün yüzüne daha fazla çıkacak. Bütün Fenerbahçelilere katkıda bulunabilecekleri bir ortam oluşturulacak. 

Denetleme Kurulu Üyesi Hıvzı Vural 

"Sıkı bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçemizi Alanya'da hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Enver Vural başkanlığında ve genç ekibi ile biz bu yola inanarak çıktık. İnsallah güzel organizasyonlarla hep beraber olacağız."

Mali İşler Sorumlusu Müslüm Tellioğlu 

"Artık yeni ekibimiz ile birlikte Alanya'da eksik kalan tarafımızı tamamlayacağız. Bundan sonra her şey başarı üzerine kurulacaktır. Fenerbahçeli sevdalılarımızı mutlu etmek en buyuk arzumuz."

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 10:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83