Florya'da heyecanlı bekleyiş! Terim'in gözü bu 3 isimde

Galatasaray'ın ilk hafta oynayacağı MKE Ankaragücü karşılaşmasında teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularından beklentisi iyi oyun ve galibiyet.

Florya'da heyecanlı bekleyiş! Terim'in gözü bu 3 isimde
Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonunun açılış karşılaşmasında başkentte sahne alacak Galatasaray'da hedef 3 puan.  

Akhisarspor ile oynanan Süper Kupa finalinde yapılan hatalar konusunda uyarılarda bulunan Terim'in, oyuncularından önde baskı kurarak topu bir an önce kazanmalarını istediği öğrenildi. Finalde kaçırdığı penaltı sonrası büyük üzüntü yaşayan Gomis ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi ekstra antrenmanlara devam ediyor, Fransız yıldız bu karşılaşmada da takımın en önemli kozlarından biri olacak. Deneyimli teknik adamın savunmanın sağında ise yine Linnes'e şans vermesi bekleniyor. 

Sarı kırmızılılarda transfer harekatı ise sürüyor. Özellikle oyunu çift yönlü oynayan bir orta saha arayışı devam ederken Emre Akbaba ve Ndiaye gündemdeki yerini koruyor. Alanyaspor ile 1 yıl daha mukavelesi bulunan Emre için sarı kırmızılı yönetimin son derece ısrarcı olduğu ve 24 yaşında ki oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. 

Galatasaray forması ile kısa sürede gösterdiği performans sayesinde Stoke City'e transfer olan Ndiaye için ise İngiltere'de transfer döneminin sona ermesi beklendiği, İngiliz ekibinin Senegalli oyuncu için kiralama bedeli olarak 2.5 milyon euro gibi bir ücret isteyebileceği iddia ediliyor. 

Stoper mevkisi için listenin ilk sarısında olan Denayer için ise Manchester City'nin kiralık yerine oyuncuyu bonservisi ile göndermek istediği gelen haberler arasında. Son olarak Leeds United'ın gündeminde olan Belçikalı oyuncunun ise Galatasaray'da forma giymek istediği biliniyor. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83