FRANSIZ ASKERLERİ 3-1 YENDİK

Alanya Belediye Spor Futbol Takımı, Fransız Deniz Kuvvetlerine bağlı FS Montcalm isimli geminin askerleri ile dostluk maçı yaptı. Centilmence geçen maçı Alanya Belediye Spor 3-1 kazandı.

FRANSIZ ASKERLERİ 3-1 YENDİK
4 gün önce Alanya Limanına demir atan Fransız Deniz Kuvvetlerine bağlı FS Montcalm isimli savaş gemisinin askerleri ile Belediye Spor Futbol Takımı maç yaptı. Belediye Spor Tesisleri’nde yapılan maçı Fransız Savaş Gemisi personeli de izledi. Son derece keyifli geçen maçta Plaj Milli Takım Teknik Direktörü ve Alanya Belediye Spor Teknik Sorumlusu Gürsel Atay’da gençlerle top koşturdu. Belediye Spor’un genç oyuncuları Fransız askerlerle yapılan dostluk maçını 3-1 kazandı.

Fransız Deniz Kuvvetlerine bağlı FS Montcalm adlı savaş gemisinin askerlerini Alanya Belediye Spor Tesisleri’nde ağırladıklarını söyleyen Alanya Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Fransız askerler ile kulübümüz futbolcuları arasında son derece renkli bir maç yapıldı. Karşılaşma istediğimiz gibi dostluk içerisinde oldu. İki takımda dostane ilişkiler içerisinde centilmence bir maç yaptı. İki takımında oyuncularını kutluyorum.”dedi.

Maç sonrası iki takım birbirlerine flamalarını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83