Galatasaray Emre için son kez geliyor!

Galatasaray, Emre Akbaba için Alanyaspor ile tekrar bir araya gelecek. İki kulüp başkanı, bugün son kez görüşecek.

Galatasaray Emre için son kez geliyor!
Galatasaray, Emre Akbaba transferini bitirmek için bugün bir kez daha masaya oturacak. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor forması giyen yetenekli futbolcu için Güney ekibinin masasını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Başkan Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın bugün Kulüpler Birliği Vakfı toplantısından sonra Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile masaya oturacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, taraftarın çok istediği 25 yaşındaki futbolcu için teklifini yenileyecek. Dövizdeki hareketlilik nedeniyle Galatasaray'ın 2.5 milyon euronun üzerinde bir rakam teklif etmeyeceği belirtildi.

GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLÜ

Emre Akbaba'nın Galatasaraylı olduğunu her fırsatta dile getirmesi, hatta bunun için başta Başakşehir olmak üzere kendisine gelen cazip tekliflere olumlu yanıt vermemesi sarı-kırmızılıların masada elini güçlendiriyor. Cim-Bom'a gitmek istediğini kulübüne ileten Emre, ligin ilk haftasında ise yedek soyunmuş ve sonradan oyuna girmişti. Alanya cephesi bugünkü pazarlıklar sonrası sarı-kırmızılılara olumlu yanıt vermezse, Galatasaray yetenekli futbolcuyla ocak ocak ayında anlaşıp, lig biter bitmez imzayı attıracak.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 12:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83