Genç pasör Alanya Belediyespor’da

Türkiye Erkek Voleybol Federasyonu 1. Lig’inde Akdeniz bölgesini temsil edecek tek kulüp olan Alanya Belediyespor Berke Tan ve Mehmet Can Ağırbaş’tan sonra başarılı pasör Celal Yalçın’ı da kadrosuna dahil etti.

Genç pasör Alanya Belediyespor’da
Son iki sezon 1. Lig takımlarından Payas Belediyespor forması giyen 1994 doğumlu 1.94 boyunda ki Celal Yalçın artık kırmızı beyazlı temsilcimizin başarısı için ter dökecek. Belediyesporun yeni pasörü Yalçın, “Alanya Belediyespor’da olmaktan mutluyum. Alanya seyircisinin coşkusuna ve heyecanına kendi heyecanımı ve isteğimi de katarak hep birlikte takım olarak belediyesporun başarısı için çalışacağız dedi.
Takımda ki yeni yapılanmanın devam ettiğini söyleyen Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken ise, ”Belediyespor voleybolda kısa sürede büyük başarılar elde etti. Takıma sahip çıkan bir belediye başkanı ve salonda da görüldüğü gibi taraftarda arkasında. 1. Lig’e çıkmamızda emeği geçen herkese kendim ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Arkasında bu destek olduktan sonra takımımız daha büyük başarılara imza atacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83