GENÇLER TEKNE TURUNDA MORAL DEPOLADI

Alanyaspor'un altyapı takımlarında forma giyen genç futbolcular için moral ve motivasyon amacıyla tekne turu düzenlendi.

GENÇLER TEKNE TURUNDA MORAL DEPOLADI
Cüneyt Baba adlı teknenin sahibi kaptan Mehmet Ali Yücesan'ın davetlisi olan turuncu yeşilliler, akşam saatlerinde iskelede biraraya geldi. Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün ve altyapı antrenörlerinin de katıldığı tekne turu öncesi genç futbolcular toplu halde fotoğraf çektirdi. Daha sonra tekneyle denize açılan turuncu yeşilliler Damlataş açıklarında akşam yemeği yedi. Oldukça eğlenceli geçen tur akşam geç saatlerde sona erdi.


Altyapı Antrenörü Kamil Ulaş, milli maç arasında moral ve motivasyon olması açısından tekne turu düzenlediklerini söyledi. Yeni sezonda U19 ve U21 takımlarının çalışmalara devam ettiğini belirten Ulaş, "Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı değerlendirerek


çalışmalarımızı sürdürdük. Akademi takımlarımızın da çalışmaları devam ediyor. 19-20 Eylül tarihlerinde maçlarımız başlayacak. Haftaya iyi bir şekilde başlama fırsatı bulduk. Kaptanımıza bizi ağırladığı için teşekkür ediyoruz" dedi.


Cüneyt Baba teknesinin kaptanı Mehmet Ali Yücesan ise "Moral amaçlı bir gezi düzenledik. Gençlerimizi teknemde ağırlamaktan mutluluk duydum. Oğlum da Alanyaspor'un altyapısında futbol oynuyor. Alanyaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 11:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83