Görevden alınan Durusoy'dan açıklama var

Kestelspor'un yollarını ayırdığı teknik direktör Ali Haydar Durusoy bir açıklama yaptı.

Görevden alınan Durusoy'dan açıklama var

Kestelspor ile başarılı bir sezon geçiren ancak üstüste alınan kötü sonuçların ardından Kestelspor yönetiminin görevine son verdiği Ali Haydar Durusoy bir açıklama yaptı. 

banner111
'Canları Sağolsun'

Kestelspor Başkan ve yönetim kurulunun görevine son verdiğini belirten Durusoy, "Canları sağolsun. Bugüne kadar yanımızda olan herkese verdikleri destekler için çok teşekkür ederim" dedi.

Teşekkür etti

Durusoy daha sonra kendisine görev süresinde yardımcı olan yardımcı antrönörler Hüseyin Ayhan ve Alper Şengün'e, İdari Menejer Serkan Altaş'a, Masör Adil ve Malzeme Sorumluları Ferhat ile Kadir'e, Şoför Ramazan'a teşekkür etti. Durusoy, "Birlikte çalıştığım futbolcularıma emekleri için teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

'İnşallah hedefe ulaşırlar'

20 lig maçında 2 beraberlik 1 mağlubiyet ve 17 galibiyet aldıklarını hatırlatan Durusoy, "Klasman grubunu en yakın rakibinin 8 puan önünde lider bitirmek, durumun net ve açık özetidir. Bundan sonraki Kalan 6 maç sonunda inşallah hedefe ulaşırlar. Üzdüğümüz, kırdığımız olduysa affola. Allaha emanet olunuz. Selam ve dua ile sevgi ve saygılarımı sunarım" diyerek sözlerini noktaladı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 15:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83