Göztepe taraftarı biletleri tüketti

Aytemiz Alanyaspor'un bu hafta oynayacağı Göztepe maçı öncesi deplasman tribününün biletleri tamamen tükendi.

Göztepe taraftarı biletleri tüketti
Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Göztepe Bahçeşehir Okulları Stadyumunda karşı karşıya gelecek. 18 Mart Pazar günü saat 13.30'da başlayacak maçın biletleri geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuştu. 

Satışa sunulan Göztepe deplasman tribünü biletleri ise kısa sürede tükendi. Taraftarı ile dikkat çeken İzmir temsilcisi her deplasmanda olduğu gibi bu maçta da kalabalık bir grup halinde Alanya'ya gelecek. Passolig'in resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre tribün tamamen doldu ve satışa kapandı. 

TARAFTARLAR DİKKATLİ OLMALI

Göztepe taraftarının bu denli kalabalık bir grup halinde gelecek olması Aytemiz Alanyaspor taraftarınıda ateşledi. Biletler hücum eden taraftarlar hedef 10 bin sloganı ile stadyumu tamamen doldurmaya çalışıyor. İki tribün arasında geçmiş yıllardan gelen ufak çaplı tartışmaların ise bu kez yaşanmaması için taraftarlar uyarılıyor. Kritik bir dönemden geçen Aytemiz Alanyaspor'un ceza almasını istemeyen taraftar grubu liderleri de taraftarı hafta boyunca konu hakkında uyaracak. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 12:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83