GÜNEY'DEN KAMPANYAYA DESTEK

"Sosyal medya profillerimizi Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

GÜNEY'DEN KAMPANYAYA DESTEK

 

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'e Multigroup Alanyaspor forması hediye ederek, Multigroup Alanyaspor'a destek olmasını istedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörlüğü olarak her zaman Multigroup Alanyaspor'un yanlarında olduklarını belirten Koordinatör Güney, "Böyle güzel bir kampanya başlattığı için Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven'e teşekkür ediyorum. Kaymakamımız önderliğinde kalan son 2 maçımızı da alıp şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

"TAKIMIMIZ SÜPER LİG'E ÇIKTIĞI TAKDİRDE ŞEHRİMİZ DE SÜPER LİG'E ÇIKACAKTIR"

Belediyeler, Kamu Kurum ve Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları ve Alanya halkımızın destekleri ile Multigroup Alanyaspor'un şampiyon olacağını inandıklarını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Kalan son 2 maçımızda herkes hem maddi hem manevi yönden kulübümüze destek olmalı. Unutulmamalıdır ki; takımımız Süper Lig'e çıktığı takdirde şehrimiz de Süper Lig'e çıkacaktır. Kalan 2 maçta takımımızın oyuncularını motive etmeliyiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83