Hasan Çavuşoğlu: ”Yukarıya doğru çıkış yapmamız lazım”

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Lig sıralamasında yukarıya doğru çıkış yapmamız lazım. Daha alt sıralardan kurtulmuş değiliz. Bir çok takımın puanı birbirine çok yakın. Her maç zordur, her takımın maçı zordur. İnşallah çıkışımızı devam ettireceğiz” dedi.

Hasan Çavuşoğlu: ”Yukarıya doğru çıkış yapmamız lazım”
Spor Toto Süper Lig'de bu hafta İzmir ekibi Göztepe'yi ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor, hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra turuncu-yeşililer antrenmana ayak tenisi çalışmasıyla devam etti. İdmanın son kısmında ise futbolcular taktik çalıştı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Berkan Emir takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

“Gol atamayınca neticeye ulaşamamıştık” 

Antrenmanı izleyen Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bulunduğu noktanın kendilerine yakışmayan bir yer olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, "Takımın iyi futboluna rağmen sonuca ulaşamadık. Son iki maçta üst üste galibiyetler aldık ama ondan önceki maçlarda da rahat alabileceğimiz maçlar vardı. Konyaspor maçı, Fenerbahçe maçının ilk yarısında 3-1 öne geçme şansımız vardı. Trabzon maçında 1-0 önde iken net kaçan fırsatlarımız vardı. Ama bir kısmetsizlik vardı ve sonuca gidemedik. Özellikle Konya önünde inanılmaz pozisyonlar vardı. Stoper oyuncumuz Welinton bile 5 yüzde yüz pozisyona girdi ama gol atamayınca neticeye ulaşamamıştık" dedi. 
Son iki maç çok önemli iki galibiyet aldıklarını ancak bu haftaki Göztepe maçının hepsinden çok daha önemli bir maç haline geldiğini belirten Çavuşoğlu, her takımın, her takımı yenebilecek güçte olduğunu ifade etti. 

“Bu şehrin takımı ve sahip çıkmak hepimizin boynun borcu” 

Göztepe maçının final maçı niteliği taşıdığını belirterek taraftara çağrı yapan Çavuşoğlu, "Taraftarımız son haftalarda takımlarına çok önemli destek verdiler ve böyle de devam etmeliler. Bu bizi memnun ediyor. Herkesi maça davet ediyoruz. Maça gelmeyenleri de burada görmek istiyoruz. Özellikle Başakşehir maçındaki bilinçli ve anlamlı destek önemliydi. Böyle de olması gerekiyor. Kulübün zarar görmemesi gerekiyor. Taraftardan aynı şekilde bu maçta da takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz. Bu şehrin takımı ve sahip çıkmak hepimizin boynumuzun borcu" ifadelerinde bulundu. 
Çavuşoğlu ligde artık kolay maç olmadığını dile getirerek şunları söyledi konuştu: 

"Yukarıya doğru çıkış yapmamız lazım. Daha alt sıralardan kurtulmuş değiliz. Bir çok takımın puanı birbirine çok yakın. Her maç zordur, her takımın maçı zordur. İnşallah çıkışımızı devam ettireceğiz." 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 14:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83