Haydi Alanya Oba'ya! Dev maça saatler kaldı

Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe bugün saat 20.00'de karşılaşıyor.

Haydi Alanya Oba'ya! Dev maça saatler kaldı
Spor Toto Süper Lig 5'inci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 20.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda başlayacak olan mücadele beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacak. 

MAÇIN HAKEMLERİ TECRÜBELİ

Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe maçına, FİFA Kokartlı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan'ı atadı. Kalkavan Aytemiz Alanyaspor'un bugüne kadar 3 maçında görev yaptı. Turuncu yeşilliler bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Mete Kalkavan'ın bu maçtaki yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Suat Arslanboğa olacak.

GALİBİYETİMİZ YOK

Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz yıl Süper Lig'de oynanan mücadelelerde deplasmanda 1-1'lik beraberlikle rakibinden puan alan Aytemiz Alanyaspor, kendi sahasında 2-3 yenilmişti. Ayrıca 2007-2008 yılında Türkiye Kupası'nda iki takım karşı karşıa gelmiş bu maçı Fenerbahçe 3-10 kazanmış ve futbol tarihimizin en gollü maçlarından birisi olmuştu. Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe daha önce iki kez de hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya gelirken bunlardan birisini Alanyaspor 2-1 kazanmış, diğer karşılaşma ise 2-2 berabere sonuçlanmıştı. 

İŞTE İSTATİSTİKLER

-İki takım geçtiğimiz sezon Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelmişti. Oynanan iki maçta Fenerbahçe yenilmedi (1G 1B).

-Ligde iki maçtır yenilmeyen Alanyaspor (1G 1B) öncesindeki beş lig maçının tamamını kaybetmişti.

-Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında kalesini gole kapayan Alanyaspor öncesindeki son 16 lig maçının tamamında gol yemişti (toplam 32 gol).

-Alanyaspor Süper Lig'de evinde üç maçtır galibiyete hasret (1B 2M).

-Fenerbahçe Süper Lig'de 10 maçtır kalesini gole kapatamıyor ancak bu maçların yedisinde birer gol yediler (toplam 14 gol).

MUHTEMEL KADROLAR

Maçın muhtemel kadroları ise şu şekilde:

Aytemiz Alanyaspor : Haydar Yılmaz-Berkan Emir- Birol Parlak-Georgios Tzavellas-Lamine Gassama-Efecan Karaca-Emre Akbaba-Taha Yalçıner-Junior Fernandes-M'Billa Etame-Vagner Love

Fenerbahçe : Carlos Kameni-Luis Neto-Neustader-Mauricio Isla-İsmail Köybaşı-Giuliano-Josef de Souza-Mathieu Valbuena-Nabil Dirar-Ozan Tufan-Roberto Soldado

Dev maç öncesi Aytemiz Alanyaspor'da Isaac Sackey sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı yeni geçen Fabrice N'Sakala'nın ise yedek kulübesinde olması bekleniyor. Fenerbahçe'de ise 3 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Robin Van Persie, Mehmet Topal, Martin Skrtel ve Alper Potuk bu maçta forma giyemeyecek. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83