Haydi Alanya! Trabzon'dan 3 puanla dön

Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor ile yarın akşam deplasmanda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon iki maçta da sahayı dar ettiğimiz Trabzonspor'u bu yıl da yenmek istiyoruz.

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 6. haftası Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ile başlıyor. 22 Ekim Cuma (yarın) günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak olan mücadele saat 20.00'da başlayacak. Maç beIN SPORTS 1'den naklen ekranlara gelecek. 

DÜDÜK ULUSOY'DA

Mücadelenin hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklandı. Açıklamaya göre zorlu mücadelede düdük FİFA kokartlı tecrübeli hakem Alper Ulusoy'da olacak. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Narinç yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise Abdulkadir Bitigen oldu. 

Alper Ulusoy yönetimde Aytemiz Alanyaspor geçtiğimiz yıl oynadığı 3 maçını da kazanamadı. Aytemiz Alanyaspor'un maçlarında bariz hataları nedeniyle pek çok kez tepki çeken Ulusoy'la, Aytemiz Alanyaspor tek galibiyetini 2013 yılında Amedspor'a karşı almıştı. Ayrıca geçtiğimiz yıl Alanya'da oynanan olaylı Konyaspor maçında da Alper Ulusoy 4'üncü hakem olarak görev yapmıştı. 

TRABZONSPOR'DAN GOL BİLE YEMEDİK

Aytemiz Alanyapspor ve Trabzonspor 3'üncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez geçtiğimiz sezon Bahçeşehir Stadyumu'nda karşı karşıya gelen iki ekibin maçını Aytemiz Alanyaspor 3-0'lık net bir skorla geçmişti. Trabzon'da oynanan ligin ikinci yarı mücadelesi ise 0-0 eşitlikle sona ermişti. Aytemiz Alanyaspor yarın akşam Trabzon'a karşı olan üstünlüğünü devam ettirmek için sahaya çıkacakken, Trabzonspor şeytanın bacağını kırarak Aytemiz Alanyaspor'a gol atmak ve 3 puan almak isteyecek. 

BURAK VE OLCAY MI? LOVE VE EMRE Mİ?

İki takımda gol yollarında etkili olabilen ve defans hatlarında sorunlar yaşayan ekipler olarak göze çarpıyor. Aytemiz Alanyaspor ligin ilk 5 maçında 7 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü. Tranzonspor rakip ağlara 11 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü. 

Trabzonspor'da en dikkat çekici performanslar Burak Yılmaz ve Olcay Şahan'dan geldi. Tecrübeli forvet Burak Yılmaz 5 maçta 5 gol atarken, Sol ve sağ kanatta oynayan Olcay Şahan 2 gol 2 asistlik performan sergiledi. 

Aytemiz Alanyaspor'da geçtiğimiz sezonun gol kralı Vagner Love etkili performasına devam ediyor. Vagner Love ligde ilk 5 maçta 2 gol 1 asistlik performas sergilerken, genç orta saha oyuncusu Emre Akbaba 3 gol 2 asistlik performansla Aytemiz Alanyaspor'un en iyisi oldu. 

MUHTEMEL KADROLAR

Kritik mücadele öncesi Trabzonspor'da eksik yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Saktalıktan yeni çıkan kaleci Onur Kıvrak'ın bu maçta yedek kulübesinde olacağı düşünülüyor. 

Trabzonspor'un maça: Esteban, Pereira, Okay, Durica, Mas, Kucka, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Olcay, Burak 11'i ile çıkması bekleniyor. 

Aytemiz Alanyaspor'da ise orta sahanın etkili ismi Sackey, N'Sakala, Welinton gibi isimlerin sakatlıkları vardı. Bu isimlerden N'Sakala'nın Safet Susic'in şans vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Ayrıca kız akrdeşi vefat eden Lungu'da bu maçta olamayacak. 

Aytemiz Alanyapsor'un maça: Haydar, Berkan, Birol, Tzavellas, Gassama, Taha, Emre, Efecan, M'billa, Fernandez, Vagner Love şekinde çıkması bekleniyor. 

BİLET FIYATLARI: 

Kategori 6 (Kale Arkaları) 25 TL, Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL, Kategori 4 (Doğu 2) 50 TL, Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL, Kategori 2 (Batı 2) 70 TL, Kategori 1 (Batı 1) 90 TL, VIP Silver 250 TL, VIP Gold 300 TL, Platinum A-C Blok  400 TL, Platinum B Blok  425 TL, Misafir Tribünü: 30 TL

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83