Haydi Alanyam! 3 skordan 2'si bizi lider yapar

Haydi Alanyam! 3 skordan 2'si bizi lider yapar
Süper Lig'in zirvesinde bulunan Aytemiz Alanyaspor ile sıralamada ikinci olan Fenerbahçe, 4. haftanın kapanış maçında liderlik için bugün saat 20.00'de Alanya'da sahaya  çıkıyor. Bu maçtan galip ayrılan takım 5. haftaya lider olarak girecek. Alanyaspor'a liderlik için beraberlikte yetiyor.
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam 20.00'de sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Zorlu mücadeleye Alanyaspor üç eksikle çıkacak. Lokman Gör, Haydar Yılmaz ve Baiano sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olmayacak. Fenerbahçe'de ise sakatlıkları bulunan Hasan Ali, İsla, Moses ve Emre Belözoğlu Alanya'da forma giyemeyecek. Alanyaspor ile Fenerbahçe Süper Lig'de daha önce 6 kez karşılaştı. Bu maçlarda Fenerbahçe 4, Alanyaspor ise 1 kez galibiyet elde etti. Bir maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. 
Sezona iyi başlayan iki ekibin mücadelesinde düdük, Halis Özkahya'da olacak. Maçta yardımcı hakemler, Valkon A.Narinç ve Asım Yusuf Öz. Dördüncü hakem Cihan Aydın. VAR hakemi ise Suat Arslanboğa, AVAR İbrahim Çağlar Uyarcan. Maçta stadın tam kapasite dolması bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 07:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83