Haydi Şimşek! Şimdi 3 puan zamanı

5 haftadır kazanamayan Aytemiz Alanyaspor bugün sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Turuncu yeşilli takımda kart cezalısı Abdoulaye ba dışında eksik yok.

Haydi Şimşek! Şimdi 3 puan zamanı

 Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 10'uncu haftasında bugün Gaziantepspor'u konuk edecek. Oba Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. İki takım ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantepspor daha önce bir kez Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelmişti. Bu karşılaşmayı Gaziantepspor 3-0 kazanmıştı.

banner111
ABDOULAYE BA YOK

Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen turuncu yeşilli takım bu kritik karşılaşmaya sarı kart cezalısı Abdoulaye Ba'dan yoksun çıkacak. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın bugünkü maçta Ba'nın yerine Carlos Badias'a görev vermesi bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor'da sakat futbolcu bulunmuyor. Turuncu yeşilliler bu maçtan 3 puanla ayrılarak ligdeki kötü gidişine son vermek istiyor.

ÇIKIŞA GEÇMELİYİZ

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Gaziantepspor ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Haftalardır iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini belirten Çavuşoğlu, "Öncelikle puan almamız gerekiyor. Son 3 maça baktığımızda 22 gol pozisyonuna girmişiz ama bunları değerlendirememişiz. Her takım bu rakamı yakalayamaz. Çıkışa geçmeye ve puan almaya ihtiyacımız var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 10:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83