Hokey heyecanı sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hokey Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Salon Hokeyi müsabakaları sona erdi.

Hokey heyecanı sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hokey Federasyonu 2016-2017 Sezonu Erkekler Salon hokeyi 1.Lig Şampiyonasi Alanya'da yapıldı. Türkiye'nin bir çok bölgesinden gelen ekiplerin kıyasıya yarıştığı müsabakalar bugün son buldu.

banner111



Kazanan ekiplerin süper lige çıkacağı turnuva bu sebepten dolayı daha büyük bir heyecan içerisinde geçti. Zorlu müsabakalar sonucunda ise ipi Malatya Hokey Spor Kulübü gögüsledi. Malatya'nın ardından ikinci sırayı ise Osmaniye Hokey Spor Kulübü aldı. Bu ekip böylelikle önümüzdeki yıl süper ligde yarışmaya hak kazandılar. Turnuvada üçüncü sırayı ise Nizip He. Spor Kulübü kazandı. 



Alanya Gençlik ve Spor Müdürü Erdal Tamrak renkli geçen turnuvanın ardından açıklamalarda bulundu. Tamrak, turnuvanın İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe sağlık Müdürlüğü, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Antalya Hokey il Temsilciliği gibi kurumların yardımıyla yapıldığını belirterek, "Şampiyona süresince katkısı olan Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürülüğü, Antalya Hokey İl Temsilciliğine teşekkür ederiz" dedi.



Müsabakaların en iyi oyuncusu Malatya takımından Muttalip Tan, eni iyi kaleci Osmaniye takımından Mehmet Kara ve gol kralı Osmaniye takımından Batuhan Erman oldu. Dereceye giren sporcular kupa ve madalyaları Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. Yarın Kadınlar Salon Süper Lig 2. Etap Müsabakaları başlayacak ve 25 Şubat cumartesi günü son bulacak.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83