Ioannis Maniatis Aytemiz Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor geçen sezon 2'nci yarıda Yunanistan Süper Lig takımlarından Atromitos Athen'de forma giyen 30 yaşındaki ön libero Ioannis Maniatis'i transfer etti.

Ioannis Maniatis Aytemiz Alanyaspor'da
Alanyaspor, geçen sezon 2'nci yarıda Yunanistan Süper Lig takımlarından AtromitosAthen'de forma giyen 30 yaşındaki ön liberoIoannisManiatis'i transfer etti. Daha önce Panionios, AO Thiva, Olimpiakos ve StandardLiege formalarını da giyen IoannisManiatis kendisini 2 yıllığına Alanyasporlu yapan imzayı attı. 66 kez çeşitli yaş kategorilerinde milli formayı giyen tecrübeli oyuncu, 47 kez de A Milli olma başarısını gösterdi ve 1 gol attı.
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Maniatis’in takıma katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Orta sahada görev yapan Maniatis’in tecrübeli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Alanyasporumuzu tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Yunanistan Milli Takımı formasını da giyen Maniatis hepimizin bildiği ve beğendiği bir oyuncu. Transfer her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi. 
IoannisManiatisise “Alanyaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz doğrultusunda elimden geleni yaparak takıma faydalı olacağım” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83