Isparta Valisi’ne ‘Alanyaspor forması

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Davrazspor’un antrenmanını ve Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu Vali Günaydın’a Aytemiz Alanyaspor forması hediye etti.

Isparta Valisi’ne ‘Alanyaspor forması
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Isparta'da bazı ziyaretlerde bulundu. Çavuşoğlu ilk olarak Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti. Çavuşoğlu ziyaretin anısına vali Günaydın'a üzerinde ismi yazan Aytemiz Alanyaspor formasını hediye etti. Çavuşoğlu daha sonra Vali Günaydın ile yemekte biraraya geldi. Daha sonra Isparta'ya gelen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy da yemeğe katıldı. 
HASRET GİDERDİLER
Çavuşoğlu'nun ziyaretleri Davrazspor'un antrenmanıyla devam etti. Aytemiz Alanyaspor'un eski futbolcuları olan Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ve yardımcısı Gökhan Çelebi'nin çalıştırdığı Davrazspor'un antrenmanını ziyaret eden Çavuşoğlu, eski futbolcularla hasret giderdi. Çavuşoğlu, Davrazspor'un şampiyonluk yolunda verdiği mücadeleyi de ilgiyle takip ettiğini söyledi. 
DAVRAZ’A ALANYA MUZU
Komşu il takımı Isparta temsilcisi Davrazspor'un Aytemiz Alanyaspor ile kardeş takım olduğunun da altın çizen Çavuşoğlu, "Davrazspor'un her zaman yanındayız. Eski futbolcularımızın çalıştırdığı Davrazspor'un başarılı olması bizi de mutlu eder" diye konuştu. Çavuşoğlu ziyaret sırasında teknik heyet ve futbolculara muz ikram etti. Çavuşoğlu'nun Isparta programı, Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği ziyaretiyle sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2016, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83