İstanbul'da dev Alanya tanıtımı

Milli sporcumuz Ahmet Arslan'ın projesi olan Alanya Ultra Maratonu, 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenen İstanbul Maratonu Fuarı’nda binlerce kişiye tanıtıldı.

İstanbul'da dev Alanya tanıtımı

 Aytemiz Alanyasporlu milli atlet ve atletizm antrenörü Ahmet Arslan önderliğinde 25-26 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Alanya Ultra Maratonu, 10-12 Kasım tarihlerinde düzenlenen İstanbul Maratonu Fuarı’nda binlerce kişiye tanıtıldı. 'Yörüklerin izinde, Torosların zirvesine’ sloganıyla hazırlıkları devam eden Alanya Ultra Maratonu'nun İstanbul'daki fuar standını spor camiasından da önemli isimler ziyaret etti. Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da standı ziyaret edenler arasında yer aldı. Alanya Ultra Maratonu'nun gerekli desteği görmesi halinde 3-4 yıl sonra dünyanın önde gelen ultra maratonları arasında girmesi planlanıyor. 

banner111
Organizasyonla ilgili hazırlıklarını sürdüren Arslan, Alanya Ultra Maraton’un ilk önemli tanıtım faaliyetini Cappadocia Ultra Maraton’da gerçekleştirdiklerini, ikinci önemli tanıtım faaliyetini ise Türkiye'nin en büyük kitlesel spor organizasyonlarından biri olan İstanbul Maratonu’nda gerçekleştirdiklerini söyledi. 10-12 Kasım tarihlerinde 30-40 bin kişinin ziyaret ettiği İstanbul Maratonu Fuarı’nda binlerce kişiye Alanya Ultra Maraton’un tanıtımını yaptıklarını belirten Arslan, "Yarış tanıtım videosunu izlettik. Broşürlerimizi dağıttık. Alanyamıza davet ettik. Televizyon kanallarına röportajlar verip organizasyonumuzu anlattık. Çok başarılı ve verimli bir tanıtım faliyeti oldu" dedi. 
Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu başta olmak üzere ülke sporuna yön veren çok önemli spor adamlarına ve yöneticilere de Alanya Ultra Maratonu tanıttıklarını dile getiren Arslan, "Alanyaspor Kulüp Başkanımız ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte federasyon yönetim kurulu üyelerimiz hep birlikte özel olarak Alanya Ultra Maraton standına ziyarette bulundular. Tanıtım filmimizi izlediler. Broşürlerimizi incelediler. Alanya Ultra Maraton’un projelendirilmesi sürecinde ve fuar sırasında federasyon yönetimi tarafından bu kadar önemsenmesinde Hasan Çavuşoğlu başkanımın çok büyük katkısı oldu. Hasan başkanıma ve destek olan bütün kişi ve kurumlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 08:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83