İşte Alanyaspor'un yeni forveti

Transfer çalışmalarını sürdüren Alanyaspor, forvet hattına ilk takviyesini yapmayı başardı. Turuncu-Yeşilliler, Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

İşte Alanyaspor'un yeni forveti
Geçtiğimiz sezonun devre arasında Vagner Love'ı Beşiktaş'a gönderen Alanyaspor, hücum hattına takviye için yaptığı çalışmaların sonuna geldi. Turuncu-Yeşilliler, Trabzonspor forması giyen Hugo Rodallega ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Aynı zamanda Alanyalı olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun devreye girmesiyle transferin tamamlandığı öğrenilirken, Kolombiyalı oyuncunun alacağı olan 600 bin Euro'yu bırakarak bonservisini eline aldığı da gelen haberler arasında yer aldı. 2016-2017 sezonunun devre arasında Bordo-Mavili kulübe gelen 32 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih bedeli ise 1 milyon 750 bin Euro'ydu. Başarılı futbolcuyu Alanyaspor'un yanı sıra Göztepe de isteyen kulüpler arasındaydı.

Süper Lig'e Akhisarspor'la merhaba diyen Rodallega, Trabzonspor kariyerinde 43 maça çıkarken 19 kez gol atma başarısı gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83