Kadınlar Alanya'da güreşiyor

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye U23 Kadınlar Güreş Şampiyonası 28 kulüpten 105 sporcunun katılımı ile başladı.

Kadınlar Alanya'da güreşiyor

 Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaları izleyenler arasında Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve sporsever vatandaşlar yer aldı.

banner111
Şampiyonanın açılış seremonisinde Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, TGF As Başkanı Mustafa Çakır ve Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel açılış konuşması yaparak, sporculara başarılar diledi. TGF As Başkanı Mustafa Çakır ve TGF Genel Sekreteri Tahir Yılmaz; Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya’ya, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’e, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na teşekkür plaketi verdi. Müsabakalar yarın kaldığı yerden devam edecek ve dereceye giren sporcular ödüllendirilecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 15:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83