Kalpar, bir puan için ne dedi?

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Buradan aldığımız 1 puan bizi mutlu etti. Bizim rakibimiz tabii ki Fenerbahçe değil başka takımlar ama gayet mutluyum bu sonuçtan” dedi.

Kalpar, bir puan için ne dedi?

 Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 5. deplasman maçına çıktıklarına dikkat çekerek, “Fenerbahçe maçını burada oynamak kolay değildi. Her şeyden önce bunu biliyoruz ama özgüvenli de olmamız lazımdı. Oyuncularımıza bunu söyledik. Bunu yapmak için de topun bizde kalmasına çalıştık. Yemiş olduğumuz golde top kaybından oldu. Hatta bütün pozisyonlarda top kayıplarından yedik. Hele ki Fenerbahçe gibi takımla oynarsan zorlanırsın. Oyunu güzelleştirmeye çalıştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Fenerbahçe’ye bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

banner111
“1 puan bizi mutlu etti”

"Özelikle duran toplarda Başakşehir’de yemiş olduğumuz goller oldu" diyen Kalpar, "Bu bizim zaafımız, bireysel hataydı, çalışıyoruz. Mehmet Batdal, altpas önünde alıp vurabiliyorsa, bu hata hepimizindir. Son golü de öyle yedik. 3. golü de öyle yedik. Yeni çıkmış bir takım 3-0 sonrası, hele Başakşehir karşısında zorlanırdı. Fenerbahçe maçı bizim için önemliydi. Üst üste gelen fikstür dezavantajı da yaşanıyor. Yeni çıkan takım için kolay değil. 5 deplasman oynadık. Buradan aldığımız 1 puan bizi mutlu etti. Bizim rakibimiz tabii ki Fenerbahçe değil başka takımlar ama gayet mutluyum bu sonuçtan. Futbolda her şeyden önce kendine güveneceksin. Futbolun doğrularını ortaya koyduğun ve takım halinde mücadele ettiğin zaman inanıyorum ki sonuç kendiliğinden geliyor. Bugün mağlup olabilirdik. Tekrar tekrar oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.

“Hakemlerin kararı doğru gelmedi bana”

Kalpar, maçın hakemi ile ilgili gelen bir soruya ise, “Ben hiçbir zaman sadece hakemle ilgili de değil uç konuşmalar yapmıyorum. Hakemin göstermiş olduğu kartlar lehime de alehime de doğru gelmedi bana. Hakem ne gördü o çok önemli. Acaba biz de doğru mu görüyoruz o da tartışılır. Hakem de hata yapabilir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2016, 18:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83