Kalpar'dan maç yorumu

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Kayserispor’u 3-0 yenen Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Kalpar'dan maç yorumu

 Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “İki takım için de önemli bir maçtı. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmak çok önemli. Kazandığımız için mutluyum. Tabii çok oynayarak kazandık diyemem. İlk yarı iyi oynayamadık. Pozisyon zenginliğimiz yoktu. Özellikle ikinci yarıya gol ile başladık bu da bize avantaj sağladı. Bugün sadece kazanma adına mutluyum. Bu tür maçlar iyi oyundan ziyade kazanılması gereken maçlar, ne olursa olsun 3-0 gibi net skorla kazanmak ve gol yemeden kazanmak önemliydi" dedi.

banner111
Pozisyon verdiklerini fakat gol yemediklerini kaydeden Kalpar, "Bugün şahsen çok mutluyum. Kazandık. İleri haftalar için bize büyük moral oldu. Önümüzde Konyaspor maçı var. O maçı da kazandığımızda hedefimizi tutturmuş oluruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, gerçekten ikinci yarıda kazanmayı hak ettiler. Pozisyon vermedik diyememe verdik ama ne olursa olsun arzu ve istekleri ikinci yarı çok iyiydi. Ayrıca taraftarlarımıza da her konumda desteklediler teşekkür ediyorum. Alanyaspor’umuza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 22:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83