Kalpar maç için neler söyledi?

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Bursaspor’a 2-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, talihsiz bir maç çıkardıklarını söyledi.

Kalpar maç için neler söyledi?

 Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “Bugün talihsiz bir maç oynadık ve kaybettik. Beraberliğe bile üzüleceğimizi maçı kaybettik. İkinci yarı da girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. 85 ve 88. dakikalarda goller yedik. 2. golü yedikten sonra maçı çevirmek çok zordu. Bugün oynanan maçtan ve ortaya konan mücadeleden dolayı çok memnunum. Bütün istatistikler bizden yanaydı. Bunlara rağmen galip gelememek bizi üzüyor. Basit hatalardan yediğimiz goller oldu. Ne olursa olsun bu takımın keyif veren bir oyunu var. Keyif veren maç oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. Galip gelmeyi düşünürken goller yedik. Bunu hak ettik mi etmedik. Ama futbolda bunlar var. Ben tekrar oyuncularımı kutluyorum. Böyle iyi oynarsak ilerleyen maçlarda galip geleceğiz” dedi.

banner111
“Love’un pozisyona girmesi kadar atması da önemli”

Maçtan forvet oyuncuları Love’un, pozisyona girmesine rağmen gol atamaması ile ilgili olarak ise Hüseyin Kalpar, “Pozisyona girmek önemli ama atmak da önemli. Girip atmak olmayabilir. Devam ediyoruz ama başka oyuncularımız da var ben bütün oyuncularımın yanındayım. Girmiş olduğumuz pozisyonlar iyi ama kaçırılan pozisyonlar var. Her seferinde kaçıracak değil, önemli olan bu pozisyonları yakalayabilmek. Çok iyi oynuyordu. Görev anlayışı içerisinde çok iyi oynadı. İster istemez iyi oynayan bir oyuncuyu dışarıya almak olmazdı. Pozisyonlara giren oyuncu o olduğu için devam ettik. Yine olsa yine devam ederdim. Her zaman iyi oynayan bir takım kaybetmez diye düşünüyorum. Bugün talihsiz bir gün geçirdik” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 09:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83