KALPAR: YAĞMUR DEZAVANTAJDI

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ilk ağır bir zeminde ve yağışlı havada maç yaptıklarını söyledi. Bunun kendileri için dezavantaj olduğunu belirten Kalpar, "Maç öncesi bu durumu hesaplayamadık. Ancak hesaplasak da çok şey fark etmeyecekti. Maç başlarken yağmurun da başlaması iç sahada bana göre çok dezavantajdı. Bunu da yemiş olduğumuz golle yaşadık. Ancak ne olursa olsun çabuk atlattık. Duran toptan biz de gol bulduk" dedi.

KALPAR: YAĞMUR DEZAVANTAJDI

 İki takımın da çok iyi mücadele ettiğini ancak ilk yarıda eksik kalmalarına rağmen mücadeleden hiçbir ödün vermediklerini dile getiren Kalpar, "Eksik kaldıktan sonra aldığımız bir puan bizim için önemliydi. En azından rakibimizle aramız açılmamış oldu. Son 10 dakikayı 9 kişi tamamladık. 50 dakika eksik oynamak kolay değil. Her şeyden özce oyuncularımı yapmış oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Ancak bu kadar iyi mücadele edilebilirdi" diye konuştu. 

banner111
iki takımın da birer puan aldığını ve ikişer puan kaybetmediğini savunan Kalpar şöyle dedi: "Çünkü sahanın vermiş olduğu zorlu hava şartlarında bunu söyleyebilirim. 5 maç çıkışımız vardı. Bana göre bu maçı da çıkış olarak kabul etmek gerekir. Ben yolumuzda emin adımlarla ilerlediğimiz düşünüyorum. İnanıyorum ki çok daha iyi olacak. Böyle bir kaygan zeminde yağışlı havada hata oranı fazla olabilir. Hakemin de bunu göz önüne alması gerekirdi. Kasıtlı bir hareket olmadığı müddetçe hoşgörülü olması gerekirdi. Kendisi de hata yapabiliyor. Ben bunu göz ardı ettiğini düşünüyorum. Biraz daha dikkatli olması gerekirdi"

BALİÇ: BU ŞARTLARDA BİR PUAN İYİ

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç ise her iki takımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Ağır bir saha ve hava şartlarında çok güzel bir futbol bekleyemeyeceklerine işaret eden Baliç şunları söyledi: "Gerçekten şartlar çok ağırdı. Ama ona rağmen zevkli bir maç odu. Bütün izleyiciler bana göre bu maçtan zevk aldı. Her iki takım pozisyonlar buldu. Biz buraya 3 puan için gelmiştik ancak olmadı, bir puan aldık. Bu ağır şartlara rağmen bir puan almak güzel. Rakip takım 10 kişi, sonra da 9 kişi kaldıktan sonra yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirebilirdik. Son paslarda sıkıntılarımız oldu. Biraz daha iyi paslaşmamız gerekirdi ama buna rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu şartlara bir puan almak bizim için iyidir. Yolumuza devam ediyoruz"

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 12:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83