Kardeş Şehirden spor festivaline davet

18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Alanya’ ya gelen Rusya’dan Murmanks Kardeş şehrinden gelen konuklar, Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur’u ziyaret etti.

Kardeş Şehirden spor festivaline davet
Festival sonrası Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’u ziyarete gelen Rusya Murmanks Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İrina Kanash, Spor Gelişim Müdürü İrina Andreeva ve Uluslararası Ticari İlişkiler Müdürü Marta Gowor 9 Eylül de yapılacak olan Uluslararası Spor Festivali’ne şehirlerine davet ettiler.

LEVENT UĞUR “ALANYA BELEDİYESİ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK ALANYA’MIZI EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ”

Kardeş Şehirden gelen konuklarımıza Alanya da yapılan spor organizasyonlarını tanıtan Spor Müdürü Levent Uğur, “Yılda 14’ ü uluslararası olmak üzere ortalama 62 spor faaliyeti gerçekleştiriyoruz. 9 Eylül de Rusya’nın Murmanks Şehrinde 10 bin elit ve olimpik sporcunun katılacağı Uluslararası Spor Festivali’nde Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü olarak stantlarda yerimizi alacağız. Festivale katılan spor camiası ekibine Alanya’nın tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştireceğiz.” dedi. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeler verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 08:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83