Kayserili futbolcular disipline sevk edildiler

Aytemiz Alanyaspor Kayserispor mücadelesinde forma giyen Kayserisporlu iki futbolcu PFDK'ya sevk edildi.

Kayserili futbolcular disipline sevk edildiler
4 Aralık Pazartesi günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan Aytemiz Alanyaspor Kayserispor mücadelesinden sonra tatsız olaylar yaşanmıştı. Kaysrisporlu bazı futbolcu ve teknik ekip çalışanları ve Alanyasporlu bazı çalışanlar arasında arbade yaşanmıştı. 

Soyunma odasında yaşanan olayların ardından Kayseri cephesi bize saldırdılar iddiasında bulunurken, Aytemiz Alanyaspor tarafından bu iddialar yalanlanmış ve kamera kayıtları ile gerçeğin ortaya çıkarılacağı söylenmişti. 

Bu olayların ardından bugün Kayserisporlu iki futbolcu 'saldırı' nedeniyle PFDK'ya sevk edildiler. İki futbolcunun ceza almasına keisn gözüyle bakılıyor. 

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"KAYSERİSPOR Kulübü futbolcusu DENİZ TÜRÜÇ'ün 04.12.2017 tarihinde oynanan AYTEMİZ ALANYASPOR-KAYSERİSPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 05.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

KAYSERİSPOR Kulübü futbolcusu SILVIU LUNG'un 04.12.2017 aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 05.12.2017 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 11:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83