Kestel'in yeni hocası belli oldu

Kestelspor Ali Haydar Durusoy'dan boşalan teknik direktörülük görevine Sait Taş'ı getirdi.

Kestel'in yeni hocası belli oldu

Antalya Süper Amatör Küme'de (SAL) şampiyonluk mücadelesi veren Kestelspor dün teknik adam Haydar Durusoy ile yolları ayırmıştı.

banner111
YENİ HOCA SAİT TAŞ 

Durusoy ile yolları ayıran Kestelspor yönetimi playoff'ta kalan 6 maç için Sait Taş ile anlaştı. Kestelspor kulüp başkanı Levent Uğur, "Haydar hocamızla yollarımızı ayırdık. Bizi playoff'a çıkardı buralara kadar getirdi. Emeği için kendisine teşekkür ederiz. Kalan 6 maç için Sait Taş ile anlaşmaya vardık. Salı günü takımın başına geçip Korkuteli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Sait hoca bizden para talep etmedi. Sadece şampiyonluk primi alacak" dedi. 

SAİT TAŞ KİMDİR

1 Mayıs 1964 Antalya doğumlu olan Sait Taş, 1994 yılında Orman spor' da antrenörlük kariyerine başladı. Daha sonra Side spor'da uzun yıllar görev yapan Akdeniz temsilcisini 3. Lig'den 2. Lig’e çıkartan tecrübeli çalıştırıcı bir dönem Burdurspor'da görev yaptı. Daha sonra Tekirova Belediye spor, Kadriye ve Manavgat Evrenseki Belediye spor'da şampiyonluk yaşayan Taş, disiplini ve tecrübesiyle Akdeniz Bölgesi'nin en başarılı antrenörleri arasında gösteriliyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83