Kestel ve Anamur'dan dostluk maçı

Kestelspor ile Anamur Belediyespor arasında Milli Egemenlik Stadı’nda hazırlık maçı yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yeni sezonda sporculara başarılar diledi.

Kestel ve Anamur'dan dostluk maçı
17 Eylül de başlayacak olan Süper Amatör Küme Sezonu öncesi dua edilerek kurban kesildi. Süper Amatör Küme temsilcimiz Kestelspor ile BAL Ligi temsilcilerinden Anamur Belediyespor arasında hazırlık maçı yapıldı. Kestelspor ile Anamur Belediyespor Kulübü arasında gerçekleşen hazırlık maçını Anamur Belediyespor 2-0 galibiyeti ile sona erdi.

Kestelspor Yönetimi olarak Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.




Ayrıcı Levent Uğur; Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi ve Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Türe’yi temsilen Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara’ya plaketlerini verdi. Alanya da yaşayan Anamurlular Derneği ise hazırlık maçlarını izleyerek, Anamur Belediyespor Kulübüne plaket ve çiçek verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83